Djupedals Trä & Lack

Västra Götalands län

Information

620703-XXXX är organisationsnummer för bolaget Djupedals Trä & Lack. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Djupedals Trä & Lack är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grästorp som är den kommunen som Djupedals Trä & Lack finns i.

Djupedals Trä & Lack har varit registrerat sedan 2003-09-12 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Djupedals Trä & Lack så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-16.

Djupedals Trä & Lack är och det finns flera bolag i Grästorp som också är .

Firmatecknare för Djupedals Trä & Lack är följande:

Vill ni komma i kontakt med Djupedals Trä & Lack så kan ni göra det på telefon genom 070-2623787 eller genom brev på följande adress:

Sprutmålning, snickeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Djupedals Trä & Lack och det är Hyrefelt, Mats Erik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,