Haglunds kvarn och kraftverk

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Grästorp och Haglunds kvarn och kraftverk är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Haglunds kvarn och kraftverk är ett av dem. Statusen för Haglunds kvarn och kraftverk är att Bolaget är aktivt.

Haglunds kvarn och kraftverk är ett Enskild firma och skapades 1983-12-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där företaget finns i jobbar för att företag som Haglunds kvarn och kraftverk ska trivas.

Haglunds kvarn och kraftverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01. I Grästorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av livsmedel och fodermedel, handel med spannmål, konsultverksamhet inom vattenkraftindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Haglunds kvarn och kraftverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Haglunds kvarn och kraftverk och det finns flera företag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Haglunds kvarn och kraftverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Haglunds kvarn och kraftverk är Haglund, Mats Lennart som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Haglunds kvarn och kraftverk har 621029-XXXX som sitt organisationsnummer.