Grästorp Däck & Bilplåt

Västra Götalands län

Information

631111-XXXX är organisationsnummer för bolaget Grästorp Däck & Bilplåt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grästorp Däck & Bilplåt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grästorp som är den kommunen som Grästorp Däck & Bilplåt finns i.

Grästorp Däck & Bilplåt har varit registrerat sedan 1999-09-02 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grästorp Däck & Bilplåt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-19.

Grästorp Däck & Bilplåt är och det finns flera bolag i Grästorp som också är .

Firmatecknare för Grästorp Däck & Bilplåt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grästorp Däck & Bilplåt så kan ni göra det på telefon genom 0510-80712 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad och gummiverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Grästorp Däck & Bilplåt och det är Haglund, Bengt Willy som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,