SEACC

Västra Götalands län

Information

631222-XXXX är organisationsnummer för bolaget SEACC. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SEACC är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grästorp som är den kommunen som SEACC finns i.

SEACC har varit registrerat sedan 2006-10-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för SEACC så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-03-06.

SEACC är och det finns flera bolag i Grästorp som också är .

Firmatecknare för SEACC är följande:

Vill ni komma i kontakt med SEACC så kan ni göra det på telefon genom 0514-32201 eller genom brev på följande adress:

Dator akuten, webdesign. Innovativ pedagogik: konsultation och utbildning lära med hjälp av datorn som inriktning som riktar sig till utbildning och lärare samt barn som behöver mer stöd för inlärning. ART Äventyr: ART: en engelsk term för aggression replacement training där barn tränas i andra miljöer att hitta andra val än att använda aggressivitet som försvar. Äventyr: äventyrspedagogik, att arbeta med barn i utåtriktad verksamhet där bl a fiske och dykning ingår som alternativ.

Det finns olika personer som har en koppling med SEACC och det är Augustsson, Sven-Eric som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,