Jörgen Perssons Åkeri

Västra Götalands län

Information

Jörgen Perssons Åkeri hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Grästorp som är den kommunen där Jörgen Perssons Åkeri finns. I Grästorp så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Jörgen Perssons Åkeri tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Jörgen Perssons Åkeri har haft sedan 1997-01-01. Jörgen Perssons Åkeri har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jörgen Perssons Åkeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0514-12111.

Grästorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Jörgen Perssons Åkeri har idag 680731-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jörgen Perssons Åkeri

Åkeri med lastbil och släp.

I Jörgen Perssons Åkeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Nils Jörgen som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .