Eklunds Redovisning

Västra Götalands län

Information

690925-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Eklunds Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eklunds Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grästorp som är den kommunen som Eklunds Redovisning finns i.

Eklunds Redovisning har varit registrerat sedan 1999-05-08 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eklunds Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Eklunds Redovisning är och det finns flera verksamheter i Grästorp som också är .

Firmatecknare för Eklunds Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eklunds Redovisning så kan ni göra det på telefon genom 0514-31068 eller genom brev på följande adress:

Redovisning och bokföring, konsultverksamhet inom ekonomi- och databranschen såsom hjälpa kunder med val av program- och maskinvaror samt med hur programvaran fungerar.

Det finns olika personer som har en koppling med Eklunds Redovisning och det är Eklund Olsson, Annette Elisabet som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,