Bostadsrättsföreningen Glaset

Västra Götalands län

Information

716410-4627 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Glaset. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Glaset är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Grästorp som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Glaset finns i.

Bostadsrättsföreningen Glaset har varit registrerat sedan 1986-11-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Glaset så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Glaset är och det finns flera bolag i Grästorp som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Glaset är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Persson, Lena Elisabeth -Svensson, Bo Gustaf

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Glaset så kan ni göra det på telefon genom 0511-340790 eller genom brev på följande adress:
Bengt Olovsg. 27, 467 40, Grästorp

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. medlem som inne- har bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Glaset och det är Dunhäll, Hans Ingvar som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Nils Ove som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lena Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bo Gustaf som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulfhager Ödlund, Eva Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Sven Roland som är född 1954 och har titeln SuppleantLindell, Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Suppleant,