S.O. Service

Västra Götalands län

Information

I Grästorp finns det ett Enskild firma som heter S.O. Service. Det finns flera verksamheter som liknar S.O. Service i Västra Götalands län. Grästorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

S.O. Service är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-10-27 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2005-10-10 så har S.O. Service varit registrerat och sedan 2005-11-03 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är S.O. Service och det finns fler verksamheter som är det i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med S.O. Service så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med S.O. Service så kan ni göra det på 0514-51290.

Leverera tjänster till småföretag och privatpersoner i Grästorp och angränsande kommuner, fokus är på dator- och nätverksrelaterade tjänster, såsom felsökning och reparation, installation och konfiguration. Andra tjänster kan utgöras efter behov och kompetens, t ex säkerhetsanalyser och webdesign, viss försäljning av dataprodukter kan ske i samband med uppdrag.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bergqvist, Jens Magnus som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

S.O. Service har 730909-XXXX som sitt organisationsnummer.