Restaurang & Pizzeria Toscana

Västra Götalands län

Information

750110-XXXX är organisationsnummer för bolaget Restaurang & Pizzeria Toscana. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurang & Pizzeria Toscana är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grästorp som är den kommunen som Restaurang & Pizzeria Toscana finns i.

Restaurang & Pizzeria Toscana har varit registrerat sedan 2006-03-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurang & Pizzeria Toscana så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Restaurang & Pizzeria Toscana är och det finns flera bolag i Grästorp som också är .

Firmatecknare för Restaurang & Pizzeria Toscana är följande:

Vill ni komma i kontakt med Restaurang & Pizzeria Toscana så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Restaurang.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurang & Pizzeria Toscana och det är Ilio, Hanna som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,