Dalen teknik och utbildning

Västra Götalands län

Information

Konsultverksamhet inom el tele och data. Utbildningsverksamhet inom självskydd, persoligutveckling och säkerhet. Handel med tekniska produkter avseende radiokommunikationsutrustning, bevakningsutrustning och automatiseringsprodukter. Fastighetsförvaltning. Uthyrning av maskiner inom byggverksamhet och utrustning som används inom tillverkningsindustrin och verktyg. Reparation och underhåll av tekniska produkter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dalen teknik och utbildning vars bolagstyp är Enskild firma.

I Grästorp så är Dalen teknik och utbildning ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Grästorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Grästorp och i Västra Götalands län. Redan 2007-11-26 så skapades Dalen teknik och utbildning och företaget är har F-skattsedel Dalen teknik och utbildning har haft det sedan 2008-01-11.

Dalen teknik och utbildning är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

760720-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Grästorp.

Just nu är Dalen teknik och utbildning och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Dalen teknik och utbildning så går det att nå dem via telefon på 070-7553730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dalen teknik och utbildning är Hakkarainen, Pekka Antero som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .