Wästgötarna ekonomiska förening

Västra Götalands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Grästorp och Wästgötarna ekonomiska förening är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Wästgötarna ekonomiska förening är ett av dem. Statusen för Wästgötarna ekonomiska förening är att Bolaget är aktivt.

Wästgötarna ekonomiska förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2004-10-26. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där företaget finns i jobbar för att företag som Wästgötarna ekonomiska förening ska trivas.

Wästgötarna ekonomiska förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09. I Grästorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att samordna medlemmarnas resurser, ekologiska odling och försäljning samt att vara ett forum för utbyte av erfarenhet och kunskap avseende spannmål och dess förädling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wästgötarna ekonomiska förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09.

Idag är Wästgötarna ekonomiska förening och det finns flera företag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Wästgötarna ekonomiska förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-80402.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Niclas Dagman och Anders Lunneryd, var för sig..

De som är på något sätt har med Wästgötarna ekonomiska förening är Alexandersson, Bo Ragnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dagman, Niclas Bo Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Per Gustav som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lunneryd, Björn Johan Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Wästgötarna ekonomiska förening har 769611-5653 som sitt organisationsnummer.