Hyringa-Längnum Bredband Ek. för.

Västra Götalands län

Information

Hyringa-Längnum Bredband Ek. för. är ett av många företag som finns i Grästorp. Det är nämligen den kommunen som Hyringa-Längnum Bredband Ek. för. finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hyringa-Längnum Bredband Ek. för. som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-12-13. Men sedan 2007-04-06 så har Hyringa-Längnum Bredband Ek. för. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ekedals Egendom, 467 95, Grästorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hyringa-Längnum Bredband Ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6291110.

Grästorp arbetar för att företag som Hyringa-Längnum Bredband Ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hyringa-Längnum Bredband Ek. för.. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla medlemmarna nätanslutning genom högkvalitativt bredband för bl a data- och telekommunikation och tjänster för deras nyttjande av anslutningen samt genom annan därmed sammmanhängande och förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i verksamheten genom att nyttja föreningens tjänster.

Firmatecknare för Hyringa-Längnum Bredband Ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hyringa-Längnum Bredband Ek. för. och det är följande personer, Andersson, Per Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tuve Leif Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Djupmarker, Karl Johan Torbjörn som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Eksvärd, Stefan Karl Gustaf som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Per Allan Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot.

Organisationsnummer för Hyringa-Längnum Bredband Ek. för. är 769615-7036.