J.H:s Lantbrukstjänst

Västra Götalands län

Information

J.H:s Lantbrukstjänst hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Grästorp som är den kommunen där J.H:s Lantbrukstjänst finns. I Grästorp så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. J.H:s Lantbrukstjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket J.H:s Lantbrukstjänst har haft sedan 2004-02-19. J.H:s Lantbrukstjänst har funnits sedan och 2004-02-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till J.H:s Lantbrukstjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9461076.

Grästorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

J.H:s Lantbrukstjänst har idag 790922-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för J.H:s Lantbrukstjänst

Maskinstation, uppdrag till lantbrukare att utföra tjänster såsom sådd, gödselkörning, handelsgödselkörning.

I J.H:s Lantbrukstjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Lars Johan som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .