Hemma Bostäder i Grästorp

Västra Götalands län

Information

850311-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hemma Bostäder i Grästorp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hemma Bostäder i Grästorp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grästorp som är den kommunen som Hemma Bostäder i Grästorp finns i.

Hemma Bostäder i Grästorp har varit registrerat sedan 2009-10-02 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hemma Bostäder i Grästorp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-23.

Hemma Bostäder i Grästorp är och det finns flera verksamheter i Grästorp som också är .

Firmatecknare för Hemma Bostäder i Grästorp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hemma Bostäder i Grästorp så kan ni göra det på telefon genom 0514-51576 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av bostäder samt renovering och underhåll av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Hemma Bostäder i Grästorp och det är Andersson, Tommy Henrik som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,