Grästorps Marin Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Grästorps Marin Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Grästorp som är den kommunen där Grästorps Marin Handelsbolag finns. I Grästorp så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Grästorps Marin Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Grästorps Marin Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Grästorps Marin Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Odinsg. 29, 467 40, Grästorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Grästorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Grästorps Marin Handelsbolag har idag 916569-0059 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Grästorps Marin Handelsbolag

Tillverkning och försäljning av fritidsartiklar, främst båtar, båttillbehör samt diverse plastdetaljer

I Grästorps Marin Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Karl Bertil som är född 1922 och har titeln Bolagsman, Andersson, Karl Lennart Thomas som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .