Stall Järpedal Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Grästorp och Stall Järpedal Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Stall Järpedal Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Järpedal Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Järpedal Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1985-06-12. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där företaget finns i jobbar för att företag som Stall Järpedal Handelsbolag ska trivas.

Stall Järpedal Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-01. I Grästorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tävlingsverksamhet samt uppfödning av travhästar, jordbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Järpedal Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Stall Järpedal Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Stall Järpedal Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0521-220230.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Stall Järpedal Handelsbolag är Järpedal, Lars Fredrik som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Lennéer, Eva Maria Elisabet som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Stall Järpedal Handelsbolag har 916569-6684 som sitt organisationsnummer.