Handelsbolaget Forshalls Lantbruk

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Grästorp och Handelsbolaget Forshalls Lantbruk är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Handelsbolaget Forshalls Lantbruk är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Forshalls Lantbruk är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Forshalls Lantbruk är ett Handelsbolag och skapades 1971-04-28. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handelsbolaget Forshalls Lantbruk ska trivas.

I Grästorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Lantbruksrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Forshalls Lantbruk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Handelsbolaget Forshalls Lantbruk och det finns flera bolag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Forshalls Lantbruk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0514-10915.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Forshalls Lantbruk är Hallerfors, Bengt Erik som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Lundell Hallerfors, Lena Elisabeth som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Forshalls Lantbruk har 969000-5526 som sitt organisationsnummer.