Handelsbolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co

Västra Götalands län

Information

969000-6144 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Grästorp som är den kommunen som Handelsbolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co finns i.

Handelsbolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co har varit registrerat sedan 1980-09-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co är och det finns flera bolag i Grästorp som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co är följande:
Firman tecknas ensam av -556769-3592 Aktiebolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co så kan ni göra det på telefon genom 0514-10083 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 9, 467 40, Grästorp

Mekanisk verkstad

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co och det är Aktiebolaget Forsells Mekaniska, Siesing & Co som är född och har titeln Bolagsman,