Miljökompetens i Västsverige Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Grästorp finns det ett Handelsbolag som heter Miljökompetens i Västsverige Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Miljökompetens i Västsverige Handelsbolag i Västra Götalands län. Grästorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Miljökompetens i Västsverige Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1996-02-14 så har Miljökompetens i Västsverige Handelsbolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Miljökompetens i Västsverige Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Miljökompetens i Västsverige Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Miljökompetens i Västsverige Handelsbolag så kan ni göra det på 0976-10300.

Konsultverksamhet inom miljöområdet avseende kretsloppsfrågor och praktiskt miljöarbete inom företag, skola och kommun.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Skalstad, Bengt Åke som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Skalstad, Eva-Lena som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Miljökompetens i Västsverige Handelsbolag har 969623-9509 som sitt organisationsnummer.