Hyringa Bil & Maskinverkstad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969708-9036 är organisationsnummer för bolaget Hyringa Bil & Maskinverkstad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hyringa Bil & Maskinverkstad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Grästorp som är den kommunen som Hyringa Bil & Maskinverkstad Handelsbolag finns i.

Hyringa Bil & Maskinverkstad Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-03-03 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hyringa Bil & Maskinverkstad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-07.

Hyringa Bil & Maskinverkstad Handelsbolag är och det finns flera bolag i Grästorp som också är .

Firmatecknare för Hyringa Bil & Maskinverkstad Handelsbolag är följande:
Bolagets firma tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Hyringa Bil & Maskinverkstad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0521-60761 eller genom brev på följande adress:
Tegelslagarg. 2, 462 56, Vänersborg

Reparationer av personbilar, lätta lastbilar, tunga lastbilar, traktorer, lantbruksmaskiner, grävmaskiner, hjullastare, mobilkranar, teleskoptruckar, truckar, bandtraktorer och stationära motorer.

Det finns olika personer som har en koppling med Hyringa Bil & Maskinverkstad Handelsbolag och det är Sjöberg, Anna Camilla Susanne som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Wikström, Nils Oskar Markus som är född 1978 och har titeln Bolagsman,