Rudberga Entreprenad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Rudberga Entreprenad Handelsbolag är ett företag som finns i Grästorp. I Rudberga Entreprenad Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öhgren, Carl Christian som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Öhgren, Jenny Margareta som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rudberga Entreprenad Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rudberga Entreprenad Handelsbolag på telefon 073-3170781.

Sanering av miljöfarligt avfall, uthyrning av personal, rivnings- arbeten uthyrning av maskiner såsom handmaskiner, ventilatorer, industridammsugare, betongslipmaskiner samt asbetssanerings- utrustning.

Idag är Rudberga Entreprenad Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Rudberga Entreprenad Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Grästorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rudberga Entreprenad Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-19 och Rudberga Entreprenad Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rudberga Entreprenad Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Öhgren, Carl Christian.

Rudberga Entreprenad Handelsbolag har 969721-0871 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.