Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt

Västra Götalands län

Information

Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt är en verksamhet som finns i Grästorp. I Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundmark, Gunnel Lillemor som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt på telefon 070-3738911.

Catering av mat tillverkad av lokala råvaror.

Idag är Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt av bolagstypen Enskild firma.

Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Grästorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-28 och Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt så är det följande:

Gunnel i Grästorp - smakligt, enkelt & roligt har 430316-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.