Auktionsfirma Olle Lund

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Grästorp och Auktionsfirma Olle Lund är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Auktionsfirma Olle Lund är ett av dem. Statusen för Auktionsfirma Olle Lund är att Bolaget är aktivt.

Auktionsfirma Olle Lund är ett Enskild firma och skapades 1995-09-08. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Auktionsfirma Olle Lund ska trivas.

Auktionsfirma Olle Lund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Grästorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Auktionsverksamhet samt handel med möbler, glas, porslin och bohag av olika slag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Auktionsfirma Olle Lund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Auktionsfirma Olle Lund och det finns flera bolag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Auktionsfirma Olle Lund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0514-27150.

.

De som är på något sätt har med Auktionsfirma Olle Lund är Karlsson-Lund, Olof Roland Reimert som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Auktionsfirma Olle Lund har 440528-XXXX som sitt organisationsnummer.