Särestads Rep o Bygg

Västra Götalands län

Information

Särestads Rep o Bygg hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Grästorp som är den kommunen där Särestads Rep o Bygg finns. I Grästorp så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Särestads Rep o Bygg tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Särestads Rep o Bygg har haft sedan 2003-09-18. Särestads Rep o Bygg har funnits sedan och 2003-09-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Särestads Rep o Bygg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Grästorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Särestads Rep o Bygg har idag 470602-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Särestads Rep o Bygg

Reparation och byggnation inom snickeri.

I Särestads Rep o Bygg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Kjell Åke som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .