Bengt Welanders Åkeri

Västra Götalands län

Information

480610-XXXX är organisationsnummer för företaget Bengt Welanders Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengt Welanders Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grästorp som är den kommunen som Bengt Welanders Åkeri finns i.

Bengt Welanders Åkeri har varit registrerat sedan 1990-10-01 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengt Welanders Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bengt Welanders Åkeri är och det finns flera bolag i Grästorp som också är .

Firmatecknare för Bengt Welanders Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengt Welanders Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0514-10397 eller genom brev på följande adress:

Åkeri

Det finns olika personer som har en koppling med Bengt Welanders Åkeri och det är Velander, Bengt Göran som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,