Eriks Herrfrisering

Västra Götalands län

Information

520627-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Eriks Herrfrisering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eriks Herrfrisering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grästorp som är den kommunen som Eriks Herrfrisering finns i.

Eriks Herrfrisering har varit registrerat sedan 1998-01-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eriks Herrfrisering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Eriks Herrfrisering är och det finns flera verksamheter i Grästorp som också är .

Firmatecknare för Eriks Herrfrisering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eriks Herrfrisering så kan ni göra det på telefon genom 0514-10116 eller genom brev på följande adress:

Hårvård samt handel med kemisktekniska artiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eriks Herrfrisering och det är Arnälv, Eva Christina som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,