Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Grästorp och Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg är ett av dem. Statusen för Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg är att Bolaget är aktivt.

Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg är ett Enskild firma och skapades 1990-08-13. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg ska trivas.

Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Grästorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tapetserararbete samt sömnad och inredningar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg och det finns flera verksamheter som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg är Hagberg, Lillemor Elisabeth som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tapetserarverkstaden Elisabeth Hagberg har 520817-XXXX som sitt organisationsnummer.