H.J Elektronik

Västra Götalands län

Information

550703-XXXX är organisationsnummer för verksamheten H.J Elektronik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.J Elektronik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grästorp som är den kommunen som H.J Elektronik finns i.

H.J Elektronik har varit registrerat sedan 1981-02-06 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för H.J Elektronik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-31.

H.J Elektronik är och det finns flera verksamheter i Grästorp som också är .

Firmatecknare för H.J Elektronik är följande:

Vill ni komma i kontakt med H.J Elektronik så kan ni göra det på telefon genom 0510-87026 eller genom brev på följande adress:

Återförsäljning av produkter inom elektronik och fritids- branschen

Det finns olika personer som har en koppling med H.J Elektronik och det är Johansson, Kjell Håkan som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,