Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Grästorp som är den kommunen där Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag finns. I Grästorp så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Oskarsg. 9, 467 30, Grästorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0514-10068.

Grästorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag har idag 556042-3633 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag

Bolaget skall idka tillverkning av rakblad och därmed sammanhängande verksamhet.

I Svenska Rakbladsfabriken Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Börje Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Iseborn, Erica Kristina som är född 1984 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .