Svenson Glas i Grästorp AB

Västra Götalands län

Information

I Grästorp finns det ett Aktiebolag som heter Svenson Glas i Grästorp AB. Det finns flera bolag som liknar Svenson Glas i Grästorp AB i Västra Götalands län. Grästorp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Svenson Glas i Grästorp AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1954-05-31 så har Svenson Glas i Grästorp AB varit registrerat och sedan 1974-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Svenson Glas i Grästorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Svenson Glas i Grästorp AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Östra v., 467 40, Grästorp. Vi ni istället prata med Svenson Glas i Grästorp AB så kan ni göra det på 0514-51111.

Bolaget skall bedriva glasmästerirörelse med tillhörande verksamhet inom fönsterpartier och ramverksamhet. Bolaget ska också sälja och montera skyddsgaller, solskydd samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Sven Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergquist Svensson, Anita Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Bergquist Svensson, Anita Kristina -Svensson, Sven Tommy .

Svenson Glas i Grästorp AB har 556059-5679 som sitt organisationsnummer.