Grästorps Järnhandel Aktiebolag (Järnia)

Västra Götalands län

Information

I Grästorp finns det ett Aktiebolag som heter Grästorps Järnhandel Aktiebolag (Järnia). Det finns flera bolag som liknar Grästorps Järnhandel Aktiebolag (Järnia) i Västra Götalands län. Grästorp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Grästorps Järnhandel Aktiebolag (Järnia) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1965-03-02 så har Grästorps Järnhandel Aktiebolag (Järnia) varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Grästorps Järnhandel Aktiebolag (Järnia) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Grästorps Järnhandel Aktiebolag (Järnia) så kan man gör det genom att posta ett brev till Bankg. 1, 467 30, Grästorp. Vi ni istället prata med Grästorps Järnhandel Aktiebolag (Järnia) så kan ni göra det på 0514-58770.

Bolaget skall driva järnhandel och därmed sammanhängande verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Håkan Nils Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Jan-Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Grästorps Järnhandel Aktiebolag (Järnia) har 556096-9510 som sitt organisationsnummer.