Lindahls Vinstköp Aktiebolag (Hemköp)

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med dagligvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lindahls Vinstköp Aktiebolag (Hemköp) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Grästorp så är Lindahls Vinstköp Aktiebolag (Hemköp) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Grästorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Grästorp och i Västra Götalands län. Redan 1970-07-28 så skapades Lindahls Vinstköp Aktiebolag (Hemköp) och företaget är har F-skattsedel Lindahls Vinstköp Aktiebolag (Hemköp) har haft det sedan 1994-01-01.

Lindahls Vinstköp Aktiebolag (Hemköp) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1970-01-01

556137-8679 är organisationsnummret för företaget som finns i Grästorp.

Just nu är Lindahls Vinstköp Aktiebolag (Hemköp) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Lindahls Vinstköp Aktiebolag (Hemköp) så går det att nå dem via telefon på 0514-58999 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lindahls Vinstköp Aktiebolag (Hemköp) är Lindahl, Hans Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindahl, Britt Irmelin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Andreas Carl Folke som är född 1989 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .