Brännebrona Cementgjuteri AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grästorp och Brännebrona Cementgjuteri AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Brännebrona Cementgjuteri AB är ett av dem. Statusen för Brännebrona Cementgjuteri AB är att Bolaget är aktivt.

Brännebrona Cementgjuteri AB är ett Aktiebolag och skapades 1970-09-14. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Brännebrona Cementgjuteri AB ska trivas.

Brännebrona Cementgjuteri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Grästorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning samt driva tillverkning och handel med produkter företrädesvis av betong och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Brännebrona Cementgjuteri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Brännebrona Cementgjuteri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Brännebrona Cementgjuteri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0511-53333.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Brännebrona Cementgjuteri AB är Bender, Knut Arne som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Bender, Knut Arne Rickard som är född 1970 och har titeln Suppleant, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisor, Tegehall, Gun Elisabet som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Brännebrona Cementgjuteri AB har 556138-9783 som sitt organisationsnummer.