Grästorps Rör Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grästorp och Grästorps Rör Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Grästorps Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Grästorps Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Grästorps Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-04-09. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där företaget finns i jobbar för att företag som Grästorps Rör Aktiebolag ska trivas.

Grästorps Rör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Grästorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva rörinstallationfirma och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grästorps Rör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Grästorps Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Grästorps Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0514-51555.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Grästorps Rör Aktiebolag är Johansson, Karl Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Doris Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Grästorps Rör Aktiebolag har 556179-2754 som sitt organisationsnummer.