Grästorps Fjärrvärme Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Grästorp finns det ett Aktiebolag som heter Grästorps Fjärrvärme Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Grästorps Fjärrvärme Aktiebolag i Västra Götalands län. Grästorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Grästorps Fjärrvärme Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1983-09-15 så har Grästorps Fjärrvärme Aktiebolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Grästorps Fjärrvärme Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Grästorps Fjärrvärme Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rönnv., 467 32, Grästorp. Vi ni istället prata med Grästorps Fjärrvärme Aktiebolag så kan ni göra det på 036-389336.

Bolaget skall producera, förvärva, distribuera och försälja fjärrvärme samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Green, Sven Göran Ingemar som är född 1948 och har titeln VD, Green, Sven Göran Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, John Axel Valter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Roger Ivar Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gidstedt, Gustav Tommy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kent Roland som är född 1950 och har titeln SuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Persson, Olof Ingemar som är född 1959 och har titeln Lekmannarevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Andersson, John Axel Valter -Green, Sven Göran Ingemar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Grästorps Fjärrvärme Aktiebolag har 556233-5314 som sitt organisationsnummer.