Hagbergs Bil Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grästorp och Hagbergs Bil Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hagbergs Bil Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hagbergs Bil Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hagbergs Bil Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-04-24. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hagbergs Bil Aktiebolag ska trivas.

Hagbergs Bil Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Grästorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med nya och begagnade bilar samt motorcyklar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hagbergs Bil Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Hagbergs Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Hagbergs Bil Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0514-29190.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hagbergs Bil Aktiebolag är Hagberg, Ralf Gösta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Lillemor Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Baaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Hagbergs Bil Aktiebolag har 556243-7631 som sitt organisationsnummer.