axima i Grästorp AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grästorp och axima i Grästorp AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och axima i Grästorp AB är ett av dem. Statusen för axima i Grästorp AB är att Bolaget är aktivt.

axima i Grästorp AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-05-22. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som axima i Grästorp AB ska trivas.

axima i Grästorp AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Grästorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva försäljning och service av bilar och traktorer och övriga lantbruksmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att axima i Grästorp AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är axima i Grästorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med axima i Grästorp AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0514-10749.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Broberg, Jan Morgan Ingemar -Lindell, Åke Carl.

De som är på något sätt har med axima i Grästorp AB är Lindell, Åke Carl som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Broberg, Jan Morgan Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredricson, Johan Bo Anders som är född 1973 och har titeln Suppleant, Skarin, Tomas Sven Olof som är född 1956 och har titeln Suppleant, Holmquist, Rolf Ingemar som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

axima i Grästorp AB har 556298-7098 som sitt organisationsnummer.