Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag är ett bolag som finns i Grästorp. I Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Levenskog, Elisabet Birgit som är född 1960 och har titeln VD, Levenskog, Elisabet Birgit som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Levenskog, Johanna Elisabet som är född 1981 och har titeln Suppleant, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisor, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag på telefon 0514-40058.

Bolaget skall sälja redovisningstjänster och övriga administrativa och ekonomiska tjänster samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Grästorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Elisabet Levenskog Redovisning Aktiebolag har 556363-9144 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.