Brättefors Stuteri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka hästuppfödning, hingststation, stuteriverksamhet, travrörelse och jordbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brättefors Stuteri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Grästorp så är Brättefors Stuteri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Grästorp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Grästorp och i Västra Götalands län. Redan 1990-03-24 så skapades Brättefors Stuteri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Brättefors Stuteri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Brättefors Stuteri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556375-8837 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Grästorp.

Just nu är Brättefors Stuteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Brättefors Stuteri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0514-30012 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brättefors Stuteri Aktiebolag är Nyberg, Bengt-Åke Rickard som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyberg, Kjell Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Erna Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .