SMÅTT & GOTT I GRÄSTORP Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Grästorp finns det ett Aktiebolag som heter SMÅTT & GOTT I GRÄSTORP Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar SMÅTT & GOTT I GRÄSTORP Aktiebolag i Västra Götalands län. Grästorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

SMÅTT & GOTT I GRÄSTORP Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-02-28 så har SMÅTT & GOTT I GRÄSTORP Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är SMÅTT & GOTT I GRÄSTORP Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med SMÅTT & GOTT I GRÄSTORP Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Söderg. 31, 467 30, Grästorp. Vi ni istället prata med SMÅTT & GOTT I GRÄSTORP Aktiebolag så kan ni göra det på 0514-51030.

Föremålet för bolagets verksamhet är att idka handel med konfektionsvaror och heminredningsartiklar jämte däremed förenlig verksamhet samt bedriva finansiell handel med värdepapper och aktier jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Siesing, Carl Joachim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Marie Cecilia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

SMÅTT & GOTT I GRÄSTORP Aktiebolag har 556416-6501 som sitt organisationsnummer.