Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB

Västra Götalands län

Information

Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Grästorp som är den kommunen där Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB finns. I Grästorp så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB har haft sedan 1994-01-01. Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Plogv. 8, 467 30, Grästorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0514-51402.

Grästorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB Privat, ej börsnoterat.

Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB har idag 556419-8199 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB

Bolaget skall utföra installationer, reparationer och underhåll av VVS anläggningar samt försäljning av VVS-tillbehör.

I Benkes VVS Service och Energicentrum Väst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Sture Bengt-Ove som är född 1955 och har titeln VD, Eriksson, Sture Bengt-Ove som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bussqvist, Claes Anders som är född 1967 och har titeln Suppleant, Baaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .