Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Grästorp. Det är nämligen den kommunen som Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1992-02-25. Men sedan 1992-01-01 så har Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Söderg. 38, 467 30, Grästorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0514-12200.

Grästorp arbetar för att verksamheter som Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka maskinentreprenad inom lantbruks- och bygg- entreprenadbranschen samt åt industrier. Vidare bedriva maskin- stationsrörelse, uthyrning av maskiner och jordbruksverksamhet. Utföra tjänster åt industriföretag, statliga företag, landsting, kommuner och privatpersoner vid uppdragsgivares tillfälliga arbetstoppar. Bedriva partihandel och handel med växtprodukter och varor inom lantbruks-, byggnads- och energibranschen, handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rygell, Sven Artur -Sahlgren, Erik Göran.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag och det är följande personer, Rygell, Sven Artur som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Astrabeck, Bengt-Åke Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Rolf Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvardsson, Nils Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olandersson, Lars Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot.Sahlgren, Erik Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Farmartjänst i Grästorp Aktiebolag är 556440-8382.