Linjemontage i Grästorp Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Linjemontage i Grästorp Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Grästorp här finns det många olika Aktiebolag. Linjemontage i Grästorp Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Grästorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Linjemontage i Grästorp Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556464-7575.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0514-51355 alternativt besöka eller skicka post till Linjemontage i Grästorp Aktiebolag på följande adress Järnvägsg. 20, 467 40, Grästorp.

Linjemontage i Grästorp Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Linjemontage i Grästorp Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Höglund, Johan Wilhelm som är född 1963 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra entreprenader för eldistributionsföretag och elinstallationsverksamhet, äga och förvalta lös och fast egendom, driva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.