Thamstorps Boende & Rehab AB

Västra Götalands län

Information

556501-7810 är organisationsnummer för verksamheten Thamstorps Boende & Rehab AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thamstorps Boende & Rehab AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Grästorp som är den kommunen som Thamstorps Boende & Rehab AB finns i.

Thamstorps Boende & Rehab AB har varit registrerat sedan 1994-12-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thamstorps Boende & Rehab AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Thamstorps Boende & Rehab AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Grästorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thamstorps Boende & Rehab AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Thamstorps Boende & Rehab AB så kan ni göra det på telefon genom 0514-24127 eller genom brev på följande adress:
Trökörna Thamstorp 7 A, 467 93, Grästorp

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hem för boende och rehabilitering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thamstorps Boende & Rehab AB och det är Setterberg, Valter Jan-Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Yvonne Gunnel Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Setterberg, Helen Ingeborg som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisor, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln RevisorAlingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor,