OPM i Grästorp Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grästorp och OPM i Grästorp Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och OPM i Grästorp Aktiebolag är ett av dem. Statusen för OPM i Grästorp Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

OPM i Grästorp Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-31. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som OPM i Grästorp Aktiebolag ska trivas.

OPM i Grästorp Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Grästorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förpacknings och monteringsverksamhet av artiklar såsom, elartiklar, fästartiklar, verktyg, lås och be- slag, VVS produkter, byggmaterial, radio- och TV artiklar samt teleartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OPM i Grästorp Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är OPM i Grästorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med OPM i Grästorp Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0514-51610.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med OPM i Grästorp Aktiebolag är Lundahl, Per Evert som är född 1964 och har titeln VD, Lundahl, Per Evert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodrick, Bengt Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Lars-Olof Gustav som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Jahnstedt, Sven Andreas som är född 1975 och har titeln RevisorssuppleantS Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

OPM i Grästorp Aktiebolag har 556508-8043 som sitt organisationsnummer.