M T's Lantbruk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk, spannmålsodling och djurhållning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M T's Lantbruk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Grästorp så är M T's Lantbruk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Grästorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Grästorp och i Västra Götalands län. Redan 1995-05-18 så skapades M T's Lantbruk Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel M T's Lantbruk Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

M T's Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556513-3484 är organisationsnummret för företaget som finns i Grästorp.

Just nu är M T's Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med M T's Lantbruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0514-32042 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Franzon, Lennart Mattias -Franzon, Torsten Ingvar

Följande personer är på något sätt aktiva inom M T's Lantbruk Aktiebolag är Franzon, Lennart Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Franzon, Torsten Ingvar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzon, Marita Inga Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.