Grästorp Energi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Grästorp Energi Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Grästorp som är den kommunen där Grästorp Energi Aktiebolag finns. I Grästorp så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grästorp Energi Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Grästorp Energi Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Grästorp Energi Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Grästorp Energi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0514-10525.

Grästorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Grästorp Energi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Grästorp Energi Aktiebolag har idag 556514-6684 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Mats Rune -Beischer, Hans Peter Firman tecknas i förening av -Andersson, Mats Rune -Beischer, Hans Peter Styrelsen skall bestå av 5 ledamöter och 2 suppleanter. är den som för stunden ansvarar för Grästorp Energi Aktiebolag

Bolaget skall idka inköp och försäljning av elektrisk energi samt därmed förenlig verksamhet.

I Grästorp Energi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Mats Rune som är född 1962 och har titeln Extern VD, Beischer, Hans Peter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahnstedt, Johan Lennart Östen som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Karl Erik Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallersbo, Berit Ingegerd som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröjd, Maria Kristina som är född 1962 och har titeln SuppleantLindh, Claes Johan Fredrik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantJolemark, Johan Sigfrid som är född 1965 och har titeln LekmannarevisorLundh, Karin Margareta som är född 1958 och har titeln LekmannarevisorMörkås, Gösta Erik Ragnar som är född 1935 och har titeln LekmannarevisorssuppleantSvensson, Sven Åke som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorssuppleantS Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.