Fjärdinge El Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Fjärdinge El Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Grästorp som är den kommunen där Fjärdinge El Aktiebolag finns. I Grästorp så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fjärdinge El Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fjärdinge El Aktiebolag har haft sedan 2003-05-29. Fjärdinge El Aktiebolag har funnits sedan och 2003-05-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fjärdinge El Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hyringa Fjärdingen 2, 467 95, Grästorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0514-29067.

Grästorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fjärdinge El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fjärdinge El Aktiebolag har idag 556515-2724 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Fjärdinge El Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elinstallationsrörelse jämte lantbruk samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Fjärdinge El Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Per Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor.