DVNET AB

Västra Götalands län

Information

556531-5958 är organisationsnummer för verksamheten DVNET AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DVNET AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Grästorp som är den kommunen som DVNET AB finns i.

DVNET AB har varit registrerat sedan 1996-05-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för DVNET AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

DVNET AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Grästorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DVNET AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Djupmarker, Elisabet Maria -Djupmarker, Kurt Torbjörn

Vill ni komma i kontakt med DVNET AB så kan ni göra det på telefon genom 0514-29119 eller genom brev på följande adress:
Hyringa Hedåkers Säteri 3, 467 95, Grästorp

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga, hyra ut samt sälja teknisk utrustning som t ex GPS-utrustning. Bedriva framställning och försäljning av dataprogram, tillhandahållande av administrativa tjänster och handel med värdepapper. Bolaget ska också investera i lantbruksmaskiner och handla med lantbruksprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DVNET AB och det är Djupmarker, Elisabet Maria som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Djupmarker, Kurt Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Djupmarker, Karl Johan Torbjörn som är född 1981 och har titeln Suppleant, Jahnstedt, Sven Andreas som är född 1975 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor