Hon & Han i Grästorp AB

Västra Götalands län

Information

I Grästorp finns det ett Aktiebolag som heter Hon & Han i Grästorp AB. Det finns flera verksamheter som liknar Hon & Han i Grästorp AB i Västra Götalands län. Grästorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1997-09-18 så har Hon & Han i Grästorp AB varit registrerat. Idag är Hon & Han i Grästorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Hon & Han i Grästorp AB så kan man gör det genom att posta ett brev till ASTRANNA, 467 92, Grästorp. Vi ni istället prata med Hon & Han i Grästorp AB så kan ni göra det på 0514-10183.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsförsäljning av kläder, textilier, husgeråd och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Zetterberg, Jan Sture som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hofling, Aina Berit Maria som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterberg, Anne Ingegerd som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln RevisorAlingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hofling, Aina Berit Maria -Zetterberg, Anne Ingegerd -Zetterberg, Jan Sture .

Hon & Han i Grästorp AB har 556545-3452 som sitt organisationsnummer.